BCP coaching & beheer

Onafhankelijke dienstverlener voor hulp bij thuisadministratie, coaching en bespaar advies.

Neem contact op
085-0216844

Werkgevers

Werknemer helpen:

Zoals veel maar niet genoeg werkgevers weten, hebben ongeveer één op de zes ziek meldingen te maken met financiële problemen. Dit komt neer volgens recent onderzoek op 79% van het bedrijfsleven die te maken hebben met werknemers die financiële problemen hebben.
De precieze oorzaak is vaak moeilijk aan te wijzen. Veel werknemers krijgen immers fysieke klachten en/of relatie gerelateerde problemen door de stress die weer voort komen uit de nodige schulden. Dit niet op tijd herkennen kost werkgevers veel geld.
Voor werkgevers is het helpen oplossen en meebetalen in velen male goedkoper dan een zieke werknemer doorbetalen die thuis zit waardoor de productiviteit en mogelijk de veiligheid van uw onderneming achteruit gaat.
Door het meehelpen van de werkgever, voelt de werknemer zich gehoord waarop de werkgever uiteindelijk de productiviteit weer zal zien stijgen en het ziekteverzuim dalen.

De werkgever krijgt geen inhoudelijke zaken te horen, ook niet wanneer deze gedeelte of zelfs de gehele kosten voor zijn rekening neemt.

Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld!

Neem gerust vrijblijvend contact op.! Wij helpen u graag.