BCP coaching & beheer

Onafhankelijke dienstverlener voor hulp bij thuisadministratie, coaching en bespaar advies.

Neem contact op
085-0216844

Over Ons

Wie zijn wij:

BCP coaching & beheer is gevestigd te Ruinen in de gemeente de Wolden. Wij werken als onafhankelijke dienstverlener voor particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen met als doel mensen te adviseren en te begeleiden naar een zorgeloze en overzichtelijke financiële administratie.

In 2016 zijn wij onder de naam Budgetcoach Patrick begonnen, echter hebben wij in het begin van 2017 onze bedrijfsnaam veranderd naar BCP coaching & beheer, omdat wij van mening zijn dat wij met deze naam een bredere weg kunnen inslaan betreft onze toekomstperspectief en zo de gewenste groei en uitbereiding van onze diensten in de aankomende jaren te kunnen gaan realiseren.

“wij zijn open, betrouwbaar, discreet, enthousiast en oplossingsgericht’’,
Door ervaring en diplomering van meerdere uitgebreide opleidingen op financieel en wetgeving gebied kunnen wij u een positieve en heldere werkwijze aanbieden om zo samen uw financiën weer op orde te brengen, tevens blijven wij op de hoogte van de alledaagse actualiteit en wetgeving door onze permanent actuele nascholing activiteiten.

Wij willen zo een belangrijke bijdrage leveren als financiële dienstverlener, om mensen te helpen en te coachen die financieel in zwaar weer verkeren, een chaotische administratie hebben of die gewoonweg het overzicht zijn kwijt geraakt.

Wilt u meer weten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.!