BCP coaching & beheer

Onafhankelijke dienstverlener voor hulp bij thuisadministratie, coaching en bespaar advies.

Neem contact op
085-0216844

Copyright / Auteursrechtvermelding

© 2016 – 2024 Copyright BCP coaching & beheer

Alle rechten Voorbehouden. Tenzij anders vermeld gelden alle rechten op de informatie die u op deze website bcpcoachingbeheer.nl aantreft aan BCP coaching & beheer. Geheel of gedeeltelijke overname c.q plaatsing van testen of foto’s op andere websites is op geen enkele wijze toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door BCP coaching & beheer.

De informatie op bcpcoachingbeheer.nl mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een een computer of geprint worden, mits dit uitsluitend voor persoonlijk, informatieve en niet commercieel gebruik is en mits de informatie niet gewijzigd wordt en het copyright tekst in elke kopie, download of afdruk aanwezig blijft.

Het linken en verwijzen via deel functies naar de pagina’s of website van BCP coaching & beheer en/of het plaatsen van een link op een website die verwijst naar BCP coaching & beheer is toegestaan mits deze een positieve meerwaarde kan brengen aan onze dienstverlening en onze bedrijfsnaam en/of medewerkers niet schaard of ter schande brengt. 

Wij stellen het op prijs wanneer u ons voorafgaand in kennis stelt van een link plaatsing op uw website.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via telefoon nummer 085-0216844 of via ons onderstaande contactformulier.

Met vriendelijke groeten,

BCP coaching & beheer