BCP coaching & beheer

Onafhankelijke dienstverlener voor hulp bij thuisadministratie, coaching en bespaar advies.

Neem contact op
085-0216844

Bespaarcoach

Samen gaan wij kijken naar de mogelijkheden waarop wij kunnen besparen, wij nemen uw huidige vaste lasten door en gaan van daaruit kijken hoe wij tot besparingen kunnen komen. Wij zijn neutraal, geven advies en kijken met een realistisch plan naar het geen wat voor u het beste is.

bespaarcoachDoordat wij uw financiële situatie in kaart brengen krijgt u niet alleen een beeld van uw inkomsten en uitgaven maar ook van bijvoorbeeld een dubbele verzekering of abonnement die stil zwijgend doorloopt etc. Ook kunnen we gaan kijken als u recht heeft op inkomensvoorzieningen zoals toeslagen. Alle punten waarop we enigszins kunnen besparen en/of inkomsten mee kunnen genereren komen aan bod, zowel in huis als financieel gaan wij alle punten bij langs om zo tot een mooie besparing te komen denkt bijvoorbeeld aan de isolatie van uw woning en het energieverbruik maar ook uw uitgaven voor de reguliere boodschappen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het contactformulier of per telefoon op 085-0216844. Wij helpen u graag.!

Voor de duidelijkheid:

  • Wij verkopen geen Verzekeringen of bespaar producten.
  • Wij zijn Neutraal en gericht op uw bespaar mogelijkheden.
  • Wij geven bespaar advies waarover u beslist.